Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2017 » Март » 14

   Тарас Шевченко завжди присутній в українському освітянському просторі. Кожне покоління засобами поетичного, образотворчого та прикладного мистецтва фіксувало своє бачення його доробку, розуміння значення його постаті, перебувало, так би мовити, у пошуках свого Шевченка. Доторкнулася до струн Шевченкових рядків і сучасна молодь. 9 березня 2017року, в рамках відзначення Шевченківських днів, Чортківським районним Центром НТТДУМ (директор Зуляк О. Б.) в РБК ім. К. Рубчакової було проведено виставку учнівських робіт «Шевченко в моєму серці». Вільний простір для самовираження дозволив дітям різного віку і рівня майстерності на свій манер відтворити неповторні шевченкові образи, засобами мистецтва відобразити велич українського Пророка.

14 шкіл району (Шманьківська, Товстеньківська, Палашівська, Нагірянська, Ягільницька, Звиняцька, Скородинська, Бичківська, Полівецька, Росохацька, Давидківська, Базарська, Свидівська ЗОШ, Джуринськослобідкі ... Читать дальше »

Переглядів: 554 | Додав: adminosvita | Дата: 14.03.2017 | Коментарі (0)

… саме під таким гаслом вже другий рік поспіль проходить Всеукраїнський конкурс учнівськогї та студентської молоді, присвячений творчості Лесі Українки ім.Марії Фішер-Слиж. Спочатку конкурс був Всекримським і проводився тільки у Криму.      У зв’язку з анексією Криму, вже другий рік він - Всеукраїнськиq. Організатори навіть не уявляли наскільки цей конкурс стане популярним серед учнівської та студентської молоді

  Цьогоріч у конкурсі взяло участь понад 4000 учасників. Чортківський район не був осторонь.

Гут Анастасія, учениця 3 класу Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів , посіла І місце у номінації "Декламація". ... Читать дальше »

Переглядів: 486 | Додав: adminosvita | Дата: 14.03.2017 | Коментарі (0)