Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 18.04.2024
Головна » 2017 » Март » 13

     Врочисто і святково зустріла 17 лютого 2017 року Косівська ЗОШ І-ІІІ ступенів учасників засідання вчителів обслуговуючої праці Приміського і Джуринського освітнього округу та педагогів-організаторів шкіл району. Милувала око виставка робіт народних умільців села: розмаїття вишитих рушників, сорочок, суконь, картин, в҆язані речі, вироби з соломи і металу. Всі вони зберігають творчу енергетику національного мистецтва, що є невичерпним джерелом натхнення для майбутніх поколінь митців.

    В ході святкового дійства «Від ремесла – до творчості» присутні мали змогу ближче познайомитися із народними майстринями села Косова: пекарем - Пшик Марією Григорівною, хобі якої переросло у бізнес, вишивальницею – Задорожною Надією Василівною, яка вишиває з 10 років, майстринею в҆язання Карпенко Надією Мирославівною, кондитером – Лахман Наталією Зеновіївною, пасічником – Швець Михайлом Павловичем.

... Читать дальше »

Переглядів: 507 | Додав: adminosvita | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)

     Вже протягом кількох років учні Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів беруть участь у Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»

    СОНЯШНИК - чи не найсильніший серед квітів... він знайшов своє місце під Сонцем. І не міг не знайти, бо постійно орієнтується на небесне Світило - повертає за ним свою схожу на Сонце голову. Тож Сонце його не засліплює, а це означає, що він не боїться осліпнути від успіхів чи досягнень... Так і наша мова, постіно підіймає свою голівку до світла, живе, проростає знову, і знову.

     Такі ігри, дають можливість учням не тільки перевірити себе на знання рідної мови, культури спілкування, літературних знань, українознавства, а й показують на скільки є важливим знання рідної мови, її постійне удосконал ... Читать дальше »

Переглядів: 445 | Додав: adminosvita | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)